Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Fii partenerul nostru!

Află cum se poate implica o companie pentru a susține programele Asociației Casa lui Patrocle.

Cum completez? Vizionează video de mai jos, tot procesul durează 1 minut

Asociația Casa lui Patrocle este deschisă oricărei propuneri de parteneriat, colaborare sau inițiativă care vine din partea companiilor interesate de implicarea în proiecte dedicate protecției animalelor. Pe lângă sprijinul financiar, compania se poate implica și prin alte metode: donații în produse sau servicii sau implicarea angajaților în acțiuni de voluntariat în adăpost. Asociația Casa lui Patrocle este înregistrată în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale.

Pe lângă sprijinul financiar, compania se poate implica și prin alte metode: donații în produse sau servicii sau implicarea angajaților în acțiuni de voluntariat în adăpost.

Asociația Casa lui Patrocle este înregistrată în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale.

MODALITĂȚI DE IMPLICARE

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Companiile pot alege să ne fie alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, susținând astfel programele derulate în direcția Protecției Animalelor, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Asociația Casa lui Patrocle înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2021, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

1.

Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

2.

Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Asociația Casa lui Patrocle, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

Donează

Completează online contractul de sponsorizare

Poți obține datele firmei tale accesând:

Durează doar 2 minute!

  1. Date companie
  2.(Adresa sediului va fi folosită la generarea contractului.)
  3.Reprezentant legal (Datele reprezentantului legal vor apărea în contract. )
  4. Suma donata
  4. Semnează cu degetul sau Mouse-ul mai jos:

  Donează și tu!

  Și susține Asociația Casă lui Patrocle