Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “IOAN BĂNCESCU”- ADANCATA

scoala gimnaziala ioan bancescu adancata1
Facebook
WhatsApp
Email
Telegram

Poveste

Mereu am crezut că, indiferent de situația în care te afli, atunci când îți dorești cu adevărat să ajuți, reușești.
Eroii zilei de astăzi sunt copiii Școlii Gimnaziale "Ioan Băncescu"- Adâncata și clasa a 3-a a Școlii Primare din același sat. De Crăciun și-au dorit să ajute oameni și necuvântătoare, așa că, alături de profesorul îndrumător Ioana Simian, au început un proiect intitulat "Fii Moș Crăciun pentru un cățel".

Fiecare a adus de acasă ce a putut, o conservă, un sac de bobițe, prosoape, detergent, saci de gunoi, toți urmărind același scop: să contribuie la salvarea și reabilitarea animalelor nimănui.
Copiii ne-au transmis și gânduri bune, dar printre ele, unul ne-a atras atenția și lacrimile de-o potrivită. Un copil lipsit de prea multe posibilități financiare a reușit să facă rai, din ce avea. Mâncare nu a putut să cumpere, dar a adus de acasă prosoape și multe altele pe care să le folosim în adăpost.

Le mulțumim tuturor copiilor pentru ajutorul și susținerea oferită, dar și pentru lecția de viață pe care am primit-o! Mulțumim deopotrivă și dascălilor, care caută să cultive în sufletele și mințile celor mici empatia nediscriminantă, nepreferențială, dar absolut necesară unei societăți sănătoase. ❤

Galerie foto