Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Completează, semnează și depune formularul 230 ONLINE

NU se mai poate completa formularul 230!!!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

1. Date de identificare a contribuabilului

Nume și prenume

2. Adresa de domiciliu (asa cum apare in documentul de identitate)

3. Perioada

Perioada

4. Semneaza cu degetul sau Mouse-ul mai jos:

Termenii si conditiile de utilizare site
TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE
1. Descrierea serviciului
1.1. Platforma a fost dezvoltata deASOCIAȚIA CASA LUI PATROCLE ca o solutie complet digitala de a redirectiona 3,5% din impozitul pe venit catre ONG-urile din Romania (denumite in cele ce urmeaza “utilizator”).
1.2. Utilizarea platformei se face completand datele despre organizatie in fomularul de inregistrare, organizatia inscriindu-se pe platforma care genereaza formularul 230, cu datele specifice (Denumire asociatie, logo, o scurta descriere, telefon, website, CIF si contul bancar).
2. Acceptarea Termenilor
2.1. Prin utilizarea platformei (care va fi numita in continuare “Platforma”) oferita prin intermediul Asociatiei Help Autism sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile ce urmeaza, precum si toate amendamentele la acestia.
3. Cadru general si drepturi de proprietate
3.1. Platforma este detinuta si administrata de catreASOCIAȚIA CASA LUI PATROCLE. Acesti termeni si conditii definesc modul in care puteti folosi aceasta platforma si serviciile aferente. Acesti termeni si conditii pot suferi modificari pe parcursul perioadei de functionare a platformei, in functie de schimbarile intervenite in functionarea acesteia, in ceea ce priveste legislatia aplicabila sau din orice alta cauza considerata de catre noi ca fiind generatoare de modificari. Ramane in responsabilitatea dumneavoastra sa accesati si sa verificati acest document in momentul in care accesati platforma online.
3.2. Intregul continut al platformei este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, toate drepturile fiind rezervate Asociatiei Help Autism.
3.3. Este interzisa orice reproducere, distribuire, transmitere, transferare, prezentare, difuzare, creare de opere secundare, vanzare, inchiriere, licentiere sau publicare de materiale de pe platforma (indiferent de modalitatea de realizare a respectivelor activitati sau de suportul pe care s-ar salva materialele in vederea indeplinirii actiunilor mentionate anterior) de catre orice terta persoana, indiferent daca este pentru un scop direct comercial sau de oricare alta natura, fara acordul scris prealabil din partea Help Autism. Descarcarea sau copierea prin orice metode a materialelor de pe platforma nu transfera catre persoana in cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe platforma.
3.4.ASOCIAȚIA CASA LUI PATROCLE isi rezerva dreptul de a elimina orice postare de pe prezentul portal in cazul in care constata ca aceasta incalca legea, bunele moravuri ori depaseste scopul/ obiectul declarat al acestui portal.
4. Conditii tehnice de utilizare a platformei
4.1. Platforma ofera accesul utilizatorilor pe dispozitivele mobile si desktop la resursele informationale oferite de platforma.
4.2. Pentru ca utilizatorul sa poata accesa platforma si sa beneficieze de serviciile oferite de aceasta, este necesara o conexiune la internet adecvata si un dispozitiv prin care sa se acceseze continutul. In lipsa conexiunii adecvate, a conditiilor tehnice si a programelor necesare, este posibil ca utilizatorul sa nu poate beneficia de servicii.
4.3.ASOCIAȚIA CASA LUI PATROCLE si platforma nu sunt si nu pot fi raspunzatoare pentru functionarea nepotrivita sau a indisponibilitatii serviciilor din cauza problemelor legate de retelele de telecomunicatii ale partilor terte sau incompatibilitatii dispozitivelor folosite de utilizator.
4.4. Utilizatorul va utiliza serviciile intr-un mod adecvat, astfel incat sa nu cauzeze probleme in function-area normala a platformei .
4.5. Functionarea platformei este descrisa in sectiunea “Cum functioneaza?” a website-ului.
4.6 Detalii tehnice functionare formular electronic:
- La incarcarea formularului, o cheie reprezentand ora serverului este inclusa. Ne vom referi la ea in continuare ca ID
- ID-ul este setat intr-un Cookie. Daca exista deja in cookie, ID-ul vechi este lasat intact.
- La generarea PDF-ului, ID-ul si IBAN-ul ONG-ului existente deja la incarcare sunt trimise catre server.
- ID-ul & IBAN-ul permit serverului sa noteze descarcarea de PDF o singura data pe sesiune, indiferent de cate ori este apasat butonul, chiar si la reincarcarea formularului
5. Costul Serviciilor.
5.1. Platforma este pusa la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit de catre ASOCIAȚIA CASA LUI PATROCLE.
6. Alte clauze
6.1. Utilizatorul consimte sa utilizeze serviciile conform prezentelor termeni si conditii, in scopuri necomerciale.
6.2. Prin utilizarea platformei , utilizatorul declara ca intelege si accepta faptul caASOCIAȚIA CASA LUI PATROCLE NU isi asuma nicio responsabilitate cu privire la modul de completare a formularelor 230, la prelucrarea datelor cu caracter personal inscrise in aceste formulare, si nici cu privire la directionarea acestora de la ONG la contribuabil si invers, ori de la contribuabil sau ONG catre ANAF sau orice alta terta parte.
6.3. De asemenea, ASOCIAȚIA CASA LUI PATROCLE si platforma NU isi asuma nicio responsabilitate cu privire la legalitatea completarii, semnarii, colectarii, transmiterii acestor formulare catre ANAF platforma avand doar un scop de instrument tehnic, intreaga raspundere cu privire respectarea legislatiei in vigoare cu privire la formularul 230 revenind exclusiv utilizatorului.
6.4. Pentru transparenta si securitate maxima, Asociata Casa Lui Patrocle a decis sa nu intermedieze nicio informatie completata de utilizatori.
6.5A SOCIAȚIA CASA LUI PATROCLE nu colecteaza date:
- Toate datele completate exista doar in browser-ul contribuabilului
- Datele sunt folosite de script pe partea contribuabil pentru generarea unei imagini cu formularul
- Contribuabilul poate previzualiza formularul si, in cazul in care totul este corect, poate trece la pasul de descarcare & trimitere
- PDF-ul este generat tot pe parte de contribuabil, in browser, la apasarea butonului Genereaza PDF
- Contribuabilul va naviga catre PDF-ul descarcat si il va atasa in mail-ul deschis cu adresa ONG-ului.
Absolut nicio informatie completata nu paraseste fereastra de browser, serverul nu primeste absolut nicio informatie care poate identifica clientul. Serverul nu noteaza nicio informatie suplimentara ce poate identifica clientul cum ar fi IP, maillog, pagina pe care ruleaza script-ul, etc.
Pentru informatii suplimentare sau mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa formular@casaluipatrocle.ro