Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Despre

Asociația Casa lui Patrocle

Asociația “Casa lui Patrocle” este o organizație non-guvernamentală și non-profit fondată în anul 2016, doar din iubire nemărginită față de necuvântătoare. Scopul nostru este de a milita activ pentru protecția și drepturile animalelor. Întreprindem activități de conștientizare, educare și sensibilizare desfășurate în școli, ne adresăm publicului tânăr și receptiv pentru a contracara consecințele neglijenței colective și a stopa abandonul premeditat, sugerând mereu alternative. 

Organizăm periodic campanii de sterilizare mobile și gratuite (atât în orașele cât și în satele din vecinătatea județului Suceava), facilitând servicii medicale tuturor oamenilor a căror resurse financiare limitate nu le permit să susțină o astfel de operație. Intervenim prompt în cazul urgențelor medicale, contribuind la spitalizarea, găzduirea, recuperarea și oferirea înspre adopție a animalelor accidentate, a căror viață depinde întru totul de implicarea noastră activă. 

Planificăm concerte, colecte, evenimente și târguri de adopții în scop caritabil, căutând să impulsionăm populația înspre conștientizarea importanței adopției unui cățel de rasă comună. Administrăm, de asemenea un adăpost (centru de adopții) cu o capacitate de cca. 200 de căței și un mini-sanctuar în care viețuiesc cai, măgari, ponei și vite supuse anterior abuzurilor și relelor tratamente aplicate de către oameni.

Prioritatea noastră este a construi un zâmbet pe chipul fiecărui animal aflat în impas și de a salva orice suflet a cărui soartă a fost potrivnică! Vă invităm să vă alăturați misiunii noastre!

Fondat
0
STERILIZĂRI
0
CĂȚEI ADOPTAȚI
0

Echipa

roxana-ciornei.png
Roxana Ciornei
Președinte Casa lui Patrocle
Gabriela-Buiciuc.png
Gabriela Buiciuc
Administrator centru adopții
Alina-Gavriloaie.png
Alina Gavriloaie
Coordonator activități
Teofana-Sandu.png
Teofana Sandu
Social media specialist
unnamed.jpg
Viorica Barbir
Îngrijitor adăpost
GICU.png
Gicu Barbir
Îngrijitor adăpost

FII RESPONSABIL

Deschide-ți sufletul și casa în fața unui cățel necăjit! Adoptă și nu va exista zi care să treacă fără ca tu să-i mulțumești că se află lângă tine!