Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Zoey

1
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Extrem de afectuoasă

Despre

Mămica puiuților din foster despre care v-am vorbit atâtea zile la rând se numește “Zoey”. A fost salvată împreună cu puii ei de la o eventuală nenorocire, căci și-a fătat puii în câmp, lângă șosea și tot timpul exista pericolul accidentării când ei au crescut și au început să meargă pe picioarele lor.
Toți puii sunt în siguranță acum, iar ea în adăpost alături de noi, unde a primit îngrijirile medicale corespunzătoare. Acum a venit momentul să ne facem curaj să înaintăm și albumul ei pentru adopție, căci cu puii am terminat, dar pe ea am lăsat-o la urmă.

Despre “Zoey” vă spunem următoarele:

  Este o femelă în vârstă de 2 ani, de talie medie (~45cm).
  Este foarte prietenoasă atât cu adulții cât și cu copiii.
  Este sociabilă cu alți câini ai adăpostului, nu are tendințe dominante.
  Este încă reticentă, dar nu-ți trebuie mult timp să te împrietenești cu ea. Puii au obosit-o, iar acum se reface.
  Este potrivită pentru viața la curte, dar nu este un câine potrivit pentru pază, mai degrabă adoptând poziția unui companion de seamă.
  Este deparazitată intern și extern, complet vaccinată și sterilizată.

 ♥️ Așa cum au avut și puii nevoie de distribuiri și promovare intensă, așa are nevoie și cea care i-a adus pe lume. Toți cățeii trebuie să își găsească în cele din urmă o familie, indiferent că sunt mici sau mari, colorați sau monocromi, tineri sau bătrâni, toți merită aceeași șansă la o viață împlinită!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian