Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Zephyr

3
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mare
Handicap: Major
Particularități: Afectuos

Despre

"Zephyr" este originar din Verești, își ducea traiul pe lângă o firmă, la care lucra un om inimos, care a încercat să se împrietenească cu el. Zephyr era un câine timid, sperios, nu îndrăznea să se apropie de oameni, însă cu răbdare și recompense, domnul a reușit să-i câștige încrederea. Pe tot parcursul acestei călători a celor 2, omul a observat că, câinele are gura încleștată, că nu o poate deschide complet, se hrănește pe o parte și doar cu conserve.

A apelat la ajutorul nostru și nu am ezitat să-l oferim. În urma consultului medical de specialitate, a rezultat că patrupedul dispune de o malformație la nivelul maxilarului care nu-i permite mobilitatea. Nu se poate opera la Suceava, trebuie să găsim un medic dispus să își asume această intervenție deloc ușoară. Până atunci, el trebuie hrănit cu mâncare umedă, iar el mestecă pe părți. Zephyr e fericit așa cum este, de-a lungul timpului a reușit să prindă încredere în oameni și s-a transformat într-un cățel jucăuș și tare iubitor.

Am dori măcar să încercăm să-i căutăm o familie, din simțul datoriei pentru el, oferindu-i șanse egale cu ale celorlalți căței perfect sănătoși și funcționali.

Despre el vă spunem următoarele:

 Este un mascul în vârstă de 2 ani, de talie mare (~70cm).
 În ciuda problemei pe care o are, el trăiește fericit și liniștit.
 Este un cățel iubitor, drăgăstos, sociabil cu oamenii, dar și cu ceilalți căței.

 Este deparazitat intern și extern, vaccinat, nesterilizat încă.

 ❤ Sperăm la o familie pentru el, la un trai mai bun, mai prosper, mai liniștit.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian