Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Zelda

278564918_2858409051134273_1416727789844522650_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 3 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Sociabilă

Despre

Zelda este ultima fericită supraviețuitoare a parvovirozei din seria puilor găsiți pe câmp. Soră cu Messina, Zora, Shiro și Yuki, Zelda a trăit o bună perioadă de timp pe câmp, sub cerul liber, în ploaie și în vânt, dar susținută de oamenii care a căror umanitate nu s-a estompat. A primit de mâncare din belșug, iubire și mângâieri necontorizate. Dar a venit o vreme când oamenii nu au putut duce-n spate povara cu care semenii lor i-a însărcinat. Puii creșteau tot mai mari pe zi ce trecea, voiau să se joace, să exploreze, dar nu erau lipsiți pe pericole și de privire dușmănoase ale vecinilor. Și așa au ajuns în adăpost, unde a început o altă aventură, joaca de-a v-ați ascunselea cu parvoviroza. Unde-i piteam, acolo îi găsea boala și câțiva pui au pierdut deja lupta cu viața. Zelda a fost și ea infectată, internată la o clinică veterinară, perfuzată, administrându-i-se tratament zilnic. A supraviețuit, grație eforturilor tuturor, ale medicilor, ale noastre, dar îndeosebi ale ei, fiindcă a luptat continuu ca să trăiască.

Astăzi vă propunem înspre adopție o fetiță complet sănătoasă, jucăușă și iubitoare, căreia i-ar prinde foarte bine o familie. Despre ea afirmăm următoarele:

  Este o femelă în vârstă de aproximativ 3 luni, la maturitate va crește de talie medie (¬43-45cm).
  Este sociabilă atât cu oamenii cât și cu celelalte animale pe care le avem în grijă.
  Este activă, ar fi tare potrivită pentru viața la curte, acolo unde ar avea spațiu îndestulat pentru a alerga cât e ziua de lungă.
  Este deparazitată intern/extern, vaccinată complet, asigurăm sterilizarea ei la împlinirea vârstei potrivite.

 ❤️ Te rugăm să ne ajuți cu o distribuire a albumului său de adopție, căci nu se știe când îi surâde norocul și prin intermediul cui se întâmplă.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian