Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Yuki

277798848_10226076355270625_4777841141892536490_n
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 3 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Pui
Handicap: Nu
Particularități: Prietenoasă

Despre

Soră cu Shiro este Yuki. Veselia întruchipata! O cățelușă lipicioasă și iubitoare care nu se desprinde de picioarele vizitatorilor noștri. Cu privirea îi imploră pe toți să o ia acasă, se ține întotdeauna după ei, încercând parcă să-i impresioneze, iar la plecare scheaună dezamăgită că nici în ziua respectivă n-a avut noroc. Cățeii înțeleg mai multe decât credem noi că o fac, iar Yuki înțelege că adăpostul este doar un spațiu temporar în care este nevoită să stea. Și vrem să-i ușurăm viața, să o trimitem acolo unde dragostea și mâncarea nu se mai împart, iar timpul se oprește-n loc doar pentru ea.

Pe cei ce sunt interesați de adopția acestei fetițe, îi informăm următoarele:

 Este o femelă în vârstă de 3 luni, la maturitate va crește de talie medie.
 Este un cățel foarte iubitor și sociabil. Îi plac copiii, dar și ceilalți patrupezi care îi acordă o șansă la o partidă de joacă.
 Este deparazitată complet (intern/extern), vaccinată, iar sterilizarea ei la momentul împlinirii vârstei potrivite o asigurăm noi, gratuit!

 ❤ Îi poți arăta lui Yuki susținerea ta prin distribuirea albumul ei de adopție?

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian