Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Yanis

277587490_10226042242177819_1730008089127466078_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 9
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Minor
Particularități: Blând

Despre

Continuăm seria albumelor noastre de adopție cu Yanis, un ciobănesc odată falnic ce-a cunoscut rapid declinul. A aparținut cu siguranță cuiva, căci este obișnuit cu prezența oamenilor și a altor animale, o fi păzit oile de la stână, dar devreme ce timpul a trecut, el a îmbătrânit, iar puterile i-au secat. Ș-apoi n-a mai putut fi de folos cu nimic, așa că l-au eliberat, să-și trăiască ultimele zile-n libertate. Însă Yanis n-a știut să se descurce de unul singur așa că a căzut pradă celorlalți maidanezi mai tineri, mai puternici și mai determinați decât e el. Iubitorii de animale l-au găsit într-o stare execrabilă, plin de răni, cu blana din spate complet jumulită. N-a știut să se apere, a fost prea blând.

Și l-au transportat oamenii la cabinetul veterinar, acolo unde a primit îngrijirile de care avea nevoie. După o scurtă perioadă de spitalizare, a ajuns în adăpost, în mijlocul oazei noastre de liniște. Aici am continuat tratamentul pentru răni, dar și pentru creșterea blăniței, iar el s-a adaptat mai repede decât speram.

Întrucât îl știm un cățel atât de blând, tare ne-ar place să găsim un om pe măsură, drept urmare vă mai spunem despre el următoarele:

Este un mascul în vârstă de 9 ani, rasă - mix de ciobănesc, de talie medie (¬50cm).

Este îngăduitor în prezența celor mici, entuziasmat în preajma adulților.

Sociabil cu alți căței, indiferent de talia sau vârsta lor. Nu a intrat în conflicte cu semenii lui.

Dispune de un ușor handicap cauzat fie de o alimentație precară, fie din cauza vârstei înaintate și lipsa preocupării foștilor stăpâni față de el: spatele și picioarele din față îi sunt puțin curbate, însă acest lucru nu-i periclitează în niciun fel calitatea vieții.

Este deparazitat complet, vaccinat, gata sterilizat.

❤️ Ne ajuți să găsim familia potrivită pentru Yanis? Distribuirea ta contează!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian