Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Trică

7
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 1
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Major
Particularități: Prietenos

Despre

"Trică", așa l-am numit pe acest cățel în 3 picioare. S-a născut și a trăit pe străzile din Fălticeni, hrănit de unii, alungat de alții, mereu cu frica-n sân că a doua zi n-o să mai aibă cu ce să-și potolească mațele șchorlăinde. Cineva a prins drag de el, văzându-l cum se târâie în 3 picioare funcționale și l-a luat acasă, dar n-a putut să se înțeleagă cu ceilalți căței ai familiei așa că a sfârșit la noi.

Handicapul la piciorul stâng-spate nu l-a dobândit ca urmare a unui accident, ci așa s-a născut, mai puțin norocos. Cu toate astea, a învățat să se accepte, să-și poarte întreaga greutate în spate. Am decis să nu-l operăm fiindcă s-a obișnuit cu membrul său, a dezvoltat un mers care-l avantajează.

Voi, la fel ca noi, știți prea bine că-n ultima vreme adopțiile merg prost, oamenii nu mai sunt motivați să adopte nici măcar câinii sănătoși, altmiteri pe cei handicapați. Ei rămân întotdeauna-n urmă... cu noi, uitându-ne la cine mai pleacă și la cine mai vine.
Merită totuși să încercăm o promovare, poate ne primim în judecăți și omul său se află la o postare și câteva cuvinte departe de el.

Despre Trică afirmăm următoarele:

  Este un cățel în vârstă de 8-9 luni, de talie medie (~47cm).
  Este foarte prietenos cu oamenii, cu străinii, cu copiii.
  Manifestă totuși o atitudine dominantă față de cățeii mici, bătrâni, lipsiți de chef de joacă, dominându-i și la mâncare. Viitorul adoptator trebuie să aibă în vedere hrănirea lui separat de ceilalți câini ai casei.
  Este jucăuș, activ, explorator.
  Este deparazitat intern și extern, vaccinat complet, are carnet de sănătate cu toate datele la zi și urmează a fi sterilizat.

 ❤ Distribuie și tu povestea lui!

Ajută și tu cu Hrană sau servicii veterinare

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian