Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Tim

1
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie:
Handicap: Nu
Particularități: Afectuos

Despre

Într-o zi, un om ne-a solicitat intervenția, găsise un câine grav rănit. Ne-am mișcat rapid la fața locului și am preluat un blănos mare și alb, ale cărui răni s-au constat a fi produse prin lovituri, în urma constultului veterinar de specialitate. Din fericire, nimic nu a fost rupt, însă câinele suferea de babesioză, dar și de frici incontrolabile. A fost tratat, rănile i-au fost oblijite, iar de atunci și până acum a învățat să socializeze, a învățat că nu toți oamenii caută să-i facă rău, să-l lovească și și-a deschis sufletul în fața noastră.

După momentul dezinhibării sale și cicatrizării rănilor, am decis că este momentul potrivit pentru a-l promova înspre adopție. Are nevoie de o familie îngăduitoare care să înțeleagă pe deplin trecutul acestui animal, să fie blândă și tolerantă cu el, să aibă răbdare ca acesta să prindă încredere, iar mai apoi să se bucure de compania sa. L-am numit Tim, iar despre el vă mai povestim următoarele:

  Este un mascul în vâstă de 2 ani, de talie medie (~44cm).
 Este sociabil cu alte animal, blând și iubitor cu oamenii. Are nevoie doar de 5 minute pentru a te cunoaște, iar apoi veți deveni cei mai buni prieteni!
  Este potrivit pentru viața la curte, unde există spațiul necesar pentru a se desfășura în voie.
  Îi plac copiii.
  Este deparazitat și vaccinat complet, dar și sterilizat.

 ❤️ Share! Share! Share!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian