Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Tica

6
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 11
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Mica
Handicap: Nu
Particularități: Veselă

Despre

"Tica" este o cățea ce ne-a fost semnalată de către locuitorii comunei Șerbăuți încă de vară trecută fiindcă zăcea lată în fața școlii și nu voia să se ridice. O doamnă din Suceava s-a mobilizat și a mers să o ia pe Tica. Ea nu avea nimic de fapt, în afară de o tristețe ieșită din comun cauzată de abandonul ce l-a suferit. Era atât de tristă încât refuza să mănânce sau să bea, iar sătenii credeau că este bolnavă.
Starea Ticăi s-a îmbunătățit considerabil de când are un loc al ei în adăpostul nostru. Este fericită, a învățat din nou să se bucure de viață, de o mângâiere sinceră, de compania altor câini. Dat fiind faptul că a suferit atât de mult în trecut, căutăm pentru ea un om care să nu îndrăznească să o mai treacă prin altă experiență traumatică. Un om de care să se atașeze și să-i fie alături până la finalul vieții ei.

Despre "Tica" afirmăm următoarele:

 Este o femelă în vârstă de 11 ani, de talie medie (~42cm).
 Este veselă, jucăușă, iubitoare.
 Blândă cu oamenii și copiii.
 Relaționează bine cu alți câini.
 Potrivită pentru o familie ce locuiește la curte sau la bloc, dar la PARTER.

 Este deparazitată intern/extern, vaccinată și sterilizată.

 ❤ Te rugăm s-o iei în considerare pe Tica. Este un câine blând și bun ce merită ca ultimul/ultimii ani din viață să și-i petreacă fericit/ți.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian