Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Susi

4
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 3
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Mica
Handicap: Nu
Particularități: Cuminte

Despre

“Susi” a fost preluată din vecinătatea unei păduri din Siret întrucât era infestată cu Demodex (acarieni minusculi în foliculii de păr) și necesita tratament de urgență. Alături de ea, suferea o altă cățelușă, de același parazit și a cărei stare impunea tratamentul. Au fost aduse împreună în adăpost, nu știm care este relația de rudenie între ele  (mamă și fiică sau simplii camarazi de suferință) însă se înțeleg extrem de bine și nu pot sta separat una de cealaltă.

 

Ambele cățelușe au fost tratatate contra parazitului cu care erau infestate, iar în urma medicamentelor administrate, starea lor de sănătate și aspectul fizic s-au îmbunătățit considerabil. Datorită acestui fapt, dorim să le promovăm pentru adopție, iar Susi este prima despre care am ales să vorbim. Despre ea afirmăm următoarele:

 

Este o femelă în vârstă de 3 ani, de talie mică (~35cm).

Este blândă, orientată în permanență spre contact cu oamenii, cu copiii.

Este sociabilă cu ceilalți căței, nu există pic de tendință dominantă în ea.

Este potrivită atât pentru viața la curte cât și pentru cea la bloc.

Este deparazitată intern și extern, vaccinată și sterilizată.

 

❤️ Tare ne-am bucura dacă ar fi posibil să plece înspre adopție împreună, însă știm că șansele sunt mici. Totuși, merită să încercăm. Susi la pachet cu Ruby, le dorește cineva? Cuminți, vesele, iubitoare.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian