Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Sultana

7
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 1,5
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Mare
Handicap: Nu
Particularități: Educată

Despre

Ea este “Sultana”, un mix de ciobănesc românesc, pufoasă și foarte mare. A avut o familie, însă din nefericire au fost nevoiți să părăsească țara, iar ea a ajuns în grija noastră. Viața de adăpost nu-i priește, e un câine a cărei existență nu o putem rezuma la libertatea unui țarc, care este, în mod evident, limitată. Acest câine are nevoie de mișcare, de stimulare, de o curte mare cu iarbă unde să se joace și să se relaxeze la umbră când afară este prea cald. Ne dorim din tot sufletul să-i găsim o familie pe placul ei, așa cum au fost și oamenii care au îngrijit-o atâta timp, buni și inimoși, dar mai ales responsabili.

Despre “Sultana” vă spunem următoarele:

 Este o femelă în vârstă de 1 an și jumătate, un puiuț mai mare și foarte energic, de talie mare (~60cm).
  Este un câine foarte educat, merge la pas cu noi atunci când este scoasă din țarc.
  Este prietenoasă cu adulții, însă nu tolerează prezența copiilor care fără să își dea seama uneori o chinuie (o trag de coadă, de urechi, de blăniță și atunci ripostează).
  Este sociabilă DOAR cu câinii mari, de talia ei, pe cei mici are tendința de a-i domina.
  NU se înțelege deloc cu pisicile! Vrea să le mănânce.
  Nu este pretențioasă la mâncare.
  Este potrivită pentru viața la curte, o curte mare, în care să nu stea tot timpul în țarc, iar despre lanț, excludem din prima această posibilitate!
  Este deparazitată, vaccinată, nesterilizată încă.

 ♥️ Te rog să ne acorzi distribuirea ta în semn de susținere, atât pentru Sultana cât și pentru noi contează enorm!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian