Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Ștefana

4
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 1,5
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Prietenoasă

Despre

Pe puiuța Ștefana o cunosc aproape toți sucevenii, ne-a fost semnalata și resemnalată pe când umbla râioasa în zona McDonals's, apoi a migrat în parcul statuii lui Ștefan cel Mare și la Cetatea de Scaun a Sucevei. În acea perioadă, s-a inflamat internetul, am primit zeci de mesaje despre el, să o salvăm, să o ajutăm, căci la un moment dat zăcea, răpusa de parvoviroza, sub statuie. Și da, am cedat, pui fiind, și am ajutat-o.

De la Paște-ncoace este cu noi, a stat internata mult timp, pentru parvoviroză, căci atunci când am găsit-o, tremura și nu se putea susține pe picioare, cu un meniu de la Mc. lângă ea, ca și cum doar foame îi era ei atunci, nu avea nevoie, în special, de veterinar. De ceva timp o duce bine, a crescut, s-a îngrășat, a fost iubita, îngrijita, deparazitata intern și extern, vaccinata complet! Și? Nimeni nu o vrea. Amintirea cazului ei a fost îngropată cu ouă roșii, cozonaci, bucuria sărbătorilor, apoi cu griji și probleme cotidiene. Numai noi nu am uitat de ea, nu am uitat istoria ei, nu i-am negat durerea și n-am invalidat suferința ei.

Adopția puilor este cea mai complicată problemă cu care ne confruntăm în acest moment, zeci de pui, frumoși, colorați, îngrijiți, cuminți, iubitori NU au încă o familie, în ciuda tuturor eforturilor noastre de a le face poze cât mai frumoase, cât mai inteligibile, a scrie texte impresionante pentru albumele lor personalizate.

Și-acum venim și vă-ntrebăm, Ștefana nu trebuie nimănui? Nu vrea nimeni să o primească în casa/curtea/inima și sufletul lui? Poate cineva dintre oamenii care ne-au implorat să o ajutăm. Este un pui care copilărește într-un adăpost, suprapopulat de câini, de griji, de urgențe. Îndurați-vă de ea!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian