Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Spizza

277755203_2843467939295051_5278308894822994928_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 12
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Cuminte

Despre

El este Spizza, un bătrân ce și-a petrecut întreaga viață pe șantier. Cu muncitorii a mâncat, lângă ei a dormit, s-a bucurat când îi revedea dimineața și-i petrecea cu capul plecat seara, când se îndreptau epuizați spre casele și familiile lor. A trăit în armonie cu oamenii tot timpul, până când ceasul pensionării a sunat, iar el a devenit prea bleg, prea apatic, articulațiile au început să-și piardă din mobilitate, iar el nu a mai putut fi cățelul de altădată. Atunci a ajuns la noi, în adăpost, l-am înzdrăvenit cu tratamente, l-am hrănit bine și socializat cu semenii lui. Totuși, în sufletul nostru a persistat tot timpul un mare regret și acela că el n-a cunoscut niciodată ce înseamnă un cămin adevărat. Un câine atât de blând, de cuminte, de iubitor, n-a găsit un om al lui.

Și ne încercăm norocul și de data asta, căci poate poate printre urmăritorii noștri încă există oameni a căror inimă o poate înduioșa bătrânul, iar în ultimele sale zile pe care le mai are de trăit, să simtă o mângâiere caldă, să aibă un castron cu boabe și o pătură pe care să așeze capul.

Despre Spizza vă spunem următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 12 ani, de talie medie (¬44cm).
  Este foarte cuminte, prietenos atât cu adulții cât și cu copiii.
  Sociabil cu alți căței indiferent de talia, vârsta sau sexul lor.
  Deparazitat complet, vaccinat și gata sterilizat, cu carnet de sănătate, deci actele la zi.

 ❤️ Ajută-ne să-i găsim acestui oropsit o casă fiindcă după o viață-n care a fost supus omului, merită să închidă ochii tot lângă unul!

See less

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian