Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Spikey

1
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 5-6 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Pui
Handicap: Nu
Particularități: Jucăuș

Despre

Spikey a fost găsit pe stradă cu o coapsă fracturată, puiuț fiind. A fost operat imediat și a reușit să se recupereze incredibil de bine și de repede. Acum ne sare-n brațe dimineața când venim la adăpost și plânge după noi seara când plecăm.

Ne dorim tare mult pentru el o familie, căci copil fiind are nevoie de dragoste, de grijă, de iubire și multă atenție, însă din păcate adăpostul nostru nu i le poate oferi. Nevoile sunt multe, iar noi prea puțini, motiv pentru care, cei mai bolnavi sunt și cei mai privilegiați.
Prin intermediul acestui scurt album de adopție, îi căutăm omul potrivit, iar cu susținerea dvs. suntem siguri că reușim.

Despre Spikey vă mai spunem următoarele:

 Este un pui, mascul în vârstă de aproximativ 5-6 luni. La maturitate va crește de talie medie (~40-45cm).
 Este foarte sociabil cu adulții, cu copiii, dar și cu ceilalți căței pe care i-a întâlnit.
 Este activ, asemenea unui pui, îi plac jucăriile, mingiuțele, îi place să sară, să alerge, să exploreze totul.
 Este deparazitat intern și extern, complet vaccinat și asigurăm sterilizarea lui la vârsta potrivită.

 ❤️ Te rugăm să distribui albumul său entru adopție! Poate printre prietenii tăi se află chiar viitorul lui stăpân.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian