Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Sofia

287144233_2895235177451660_5865588624051494268_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mica
Handicap: Nu
Particularități: Sociabilă cu oamenii

Despre

Despre Sofia vă povesteam în martie, atunci când a fost și preluată-n adăpost, direct din cabinetul veterinar. Au găsit-o niște oameni buni. Și-au dat seama că ceva nu este în regulă cu ea când au văzut-o că nu reacționează la stimulii externi. S-a presupus că a fost lovită de o mașină, însă examenele radiologice au relevat că ea nu are nimic rupt sau luxat, ci că manifestă mai degrabă o sensibilitate la nivelul membrelor din față (a cărei cauză nu a fost identificată). După luni de zile în care a țopăit ca un cangur, iar noi i-am administrat zeci de tratamente, a început să facă progrese notabile. În prezent, cățelușa merge destul de bine (nu aleargă ca la maraton, însă se deplasează folosindu-se de 4 cele 4 picioare).

Credem că este pregătită să plece într-o nouă familie care să-i cunoască problema, dar să o accepte așa cum este, imperfectă. Despre Sofia afirmăm următoarele:

  Este o femelă în vârstă de aproximativ 2 ani, de talie mică (~35cm).
  Este un câine blând, orientat înspre interacțiunile cu oamenii, cu copiii.
  Nu este la fel de prietenoasă cu ceilalți căței, are tendința de a-i domina și a se plasa în centrul atenției. O recomandăm unei familii care nu mai are alți căței.
  Este potrivită pentru viața la bloc, dar și pentru cea la curte, însă este exclus ca ea să fie ținută-n lanț!
  Este deparazitată și vaccinată complet, nesterilizată încă. Se asigură sterilizarea ei gratuită dacă va fi adoptată.

 ❤️ Distribuiți albumul Sofiei și ajutați-o să devină populară, poate are noroc!

 

 

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian