Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Simi

271756665_2777905845851261_5424173047727650093_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 7
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mare
Handicap: Nu
Particularități: Liniștită

Despre

Ea este Simi, o ciobăniță preluată din satul Siminicea, ca urmare a unui accident rutier. Cineva a dat cu mașina peste ea și n-a îndrăznit să coboare și să verifice dacă mai trăiește. Indiferența tipic românească se manifestă pe toate drumurile, indiferent de anotimp sau de circumstanțe. Cățeaua, gestantă pe deasupra, zăcea lată pe o margine de drum, implorând cu privirea să fie ajutată.

Cazul ei a ajuns și la urechile noastre, de unde a cunoscut o mobilizare generală pentru a fi salvată. Oameni buni și inimoși ne-au ajutat cu transportul ei până la cabinetul veterinar unde, în urma examenelor radiologice a rezultat că dispunea de fractură de bazin. Nu a putut fi operată, dar i s-a recomandat repausul în cușcă pentru o perioadă îndelungată.
Ieri a văzut pentru prima dată, după mult timp, lumina zilei. S-a plimbat agale prin țarcul de joacă, a socializat cu ceilalți căței, dar și cu oamenii. Luăm în considerare promovarea ei pentru adopție întrucât recuperarea s-a desfășurat foarte bine, ea fiind sănătoasă și cuminte, potrivită pentru o viață liniștită la curte.

Despre Simi vă mai spunem următoarele:

  Este o femelă în vârstă de 7 ani, metis de ciobănesc, de talie mare (~60cm).
  Este foarte blândă cu oamenii, cu ceilalți căței, cu copiii.
  În present Simi este mămică, în timpul repausului obligatoriu recomandat pentru refacere ea a dat naștere unor puiuți. După ce termină de alăptat va fi sterilizată și va pleca înspre noua sa căsuță.
  Este potrivită pentru viața la curte, pentru spațiile mari, deschise în care să facă mișcare cât voiește.
  Este deparazitată intern/extern, vaccinată și urmează a fi sterilizată.
 ❤️Ajută-ne cu distribuirea albumului său pentru adopție!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian