Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Shy

5
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 4
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Timidă

Despre

Pe cățelușa Shy am găsit-o abandonată, înlănțuită, alături de alți 5 căței în situație similară. Se pare că toți au avut stăpân, la un moment dat, dar i-a legat în lanț, a plecat și a uitat că mai există. Durerea câinilor, starea degradantă în care au fost găsiți nu vi-o putem descrie-n cuvinte, suferința lor e mută. Imaginile vorbesc de la sine.

Am numit-o Shy întrucât evenimentele traumatice din viața ei și-au pus amprenta asupra personalității sale actuale, determinând-o să fie ușor reticentă la contactul cu oamenii. Are nevoie de dragoste, iubire și mai ales dedicare. Din păcate, adăpostul nu i le poate oferi, timpul nostru este limitat și încercăm să ni-l împărțim astfel încât, la finalul zilei, cei paralizați, bătrâni, bolnavi, aflați în tratament sau proaspăt operați să beneficieze de îngrijirile corespunzătoare procesului vindecării. Cei sănătoși nu mai încap de bolnavi, care ne acaparează întreaga energie și atenție. Așadar, are neapărată nevoie de o familie, una care să înțeleagă traumele și să lucreze în direcții depășirii lor.

 

Despre Shy vă spunem următoarele:

Este o femelă în vârstă de 4 ani, de talie medie (¬43cm).

Este timidă, cuminte, mereu la locul ei, în colțul ei, în cușca ei.

Are nevoie de răbdare, de dedicarea oamenilor, de ființe dispuse să facă progrese alături de ea.

Este deparazitată intern și extern, complet vaccinată, sterilizată.

 

❤️ Adăpostul nu este locul potrivit în care acest cățel să se vindece! Trebuie să-l trimitem acasă și nu vom reuși decât cu ajutorul și susținerea dvs. Cu cât reușim să strângem mai multe distribuiri, cu atât povestea ei are mai multe șanse să ajungă la omul potrivit.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian