Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Shari

1
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 12
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mare
Handicap: Nu
Particularități: Cuminte

Despre

“Shari” este primul câine din seria ciobăneștilor cu care ne mândrim și pe care-l promovăm. A fost abandonată, la fel ca majoritatea, după ce a slujit o viață întreagă într-o gospodărie. S-au debarasat de ea ca de un gunoi menajer, au scos-o în stradă și i-au urat succes să se descurce pe cont propriu. Tristă, singură și mai ales debusolată, Shari a căutat proximitate de la fiecare om pe care l-a întâlnit în calea ei. Nu știa să-și procure singură hrana, a fost hrănită mereu, iar dintr-o dată s-a trezit a nimănui, pusă în postura supraviețuirii. Mame care-și abandonează puii noi nu am văzut niciodată, stau lipite de ei, înghețate, cu stomacul gol și chiorăind de foame, îndură orice vreme și orice pericol doar pentru a-și apăra puii, pentru a-I crește și pentru a-i educa să supraviețuiască, oamenii totuși își permit să abandoneze un câine care le-a servit pe post de sonerie sau de accesoriu în curte atâția amar de ani, iar acum, la bătrânețe, când avea cea mai mare nevoie de ajutor (căci articulațiile încep să cedeze, deplasarea devenind un act anevoios) de iubire (căci se resimte singurătatea, anticipează sfârșitul vieții) atunci îi abandonează. Numai oamenii sunt capabili de astfel de gesturi prea puțin cugetate, lipsite de empatie, de compasiune, de logică și rațiune, doar oamenii pot să iubească pasager și meschin, căci câinele rămâne întotdeauna devotat.

Am preluat-o pe “Shari”, impresionați fiind de povestea ei de viață, de cum a rămas singură pe lume după o viață în care a apărat casa omului, după ce a iubit necondiționat atâta vreme și s-a trezit într-o zi singură. Este în adăpost acum, trăiește bine alături de ceilalți câini mari, uriașii Casei Lui Patrocle, primește tratament specific vârstei, mâncare, apă și iubire necondiționată (atât cât se poate și ne permite timpul, căci dimineața fiecare blănos are nevoie de o mângâiere și o îmbrățișare, în timp ce alții așteaptă să fie pansați, cusuți, duși la operații și așa mai departe).

Vrem cu ardoare să-I găsim o familie, una care să șteargă urma abandonului suferit, una care să o iubească așa cum nu a iubit-o nimeni niciodată, sincer și devotat, cum numai ea știe să iubească. Despre “Shari” vă relatăm următoarele:

  Este o femelă în vârstă de 12 ani, rasă- mix de ciobănesc mioritic, de talie mare (~65cm).
  Este un câine blând, docil, îi plac oamenii și animalele.
  Este mediu de energică dată fiind vârsta ei înaintată.
  Este un câine cuminte, la locul lui, nu provoacă probleme.
  Este potrivită pentru viața la curte, însă este EXCLUS ca ea să ajungă în lanț! În țarc și liberă sau doar liberă. NU este câine de pază, nu păzește terenuri, case, grădini și alte proprietăți. La finalul vieții ei vrem să o vedem liniștită!
  Este deparazitată intern și extern, complet vaccinată, nesterilizată (nu efectuăm intervenții chirurgicale de acest gen pe câinii bătrâni).

 ❤ Vă rugăm pe voi, cei care ne urmăriți și doriți să ne ajutați, să distribuiți povestea ei, să o ajutați să ajungă cât mai repede acasă. Viața din adăpost nu e una adecvată, libertatea este privată de spațiile îngrădite în care sunt nevoiți să stea, iubirea e împărțită între 300 de suflete, mâncarea la fel. Are nevoie de o familie, de un om căreia să-i fie dedicat și care să i se dedice. Vă rugăm să ne ajutați să o trimitem acasă pe Shari! Orice distribuire contează!

Ajută și tu cu Hrană sau servicii veterinare

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian