Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Sandra

5
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Major
Particularități: Afectuoasă

Despre

Pe Sandra am găsit-o într-un sat izolat, suferea de rahitism, acesta fiind și motivul pentru care a fost semnalată și preluată. Rahitismul schilodește (oameni, dar și animale), cauzează tulburări de creștere și inimaginabile dureri osoase; poate pune la pământ o viață alături de toată vioiciunea și frumusețea ei.

 

Pe Sandra rahitismul nu a iertat-o, i-a lăsat o cicatrice mare, la vedere, mai exact două picioare strâmbe, dar care din fericire pot fi coordonate cu ușurință și nu prezintă un motiv de îngrijorare în ceea ce privește calitatea unei vieți împlinite. Timpul și circumstanțele au învățat-o cum să-și gestioneze handicapul, cum să trăiască cu el, iar acum știe a alerga și a țopăi cu lăbuțele curbate.

 

Cu toate astea, este pregătită să plece într-o familie, nicio problemă nu o mai poate despărți de viața la care a sperat tot timpul: cu iubire necondiționată, mâncare bună și din belșug, posibilitatea de a se juca, de a se bucura atât de verile călduroase la umbră, dar și de iernile geroase la un dos de casă sau într-un pătuț pufos și viu colorat. Prin intermediul acestui album, îi căutăm Sandrei o casă primitoare și o familie responsabilă. Despre ea vă spunem următoarele:

 

Este o femelă în vârstă de 1 an și câteva luni, de talie medie (¬51cm).

Este un cățel blând, cuminte și prietenos, atât cu cei mari cât și cu cei mici.

Este sociabilă cu ceilalți căței ai adăpostului. Nu se bate cu ei pentru mâncare, pentru atenție, stă cuminte și-și așteaptă rândul.

Este potrivită pentru viața la curte, însă excludem posibilitatea de a ajunge-n lanț. Liberă sau în țarc îndeajuns de mare, lăsată afară pentru a-și dezmorții articulațiile.

Este deparazitată intern și extern, complet vaccinată și sterilizată.

 

 

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian