Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Sammy

5
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 9
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Cuminte

Despre

Povestea lui “Sammy” nu o cunoaștem în totalitate, știm doar că la un moment dat a avut și el omul lui, dar acesta din urmă a ales să-l abandoneze căci un câine bătrân nu e de folos la casa românului și, ca orice accesoriu (căci așa sunt tratate animalele) trebuie schimbat. Și a fost. L-a abandonat în pădure, iar bietul Sammy s-a trezit singur și bolnav, aflat în imposibilitatea de a-și procura singur hrana, cu un destin pecetluit morții, însă acolo unde există speranță și oameni buni, nimic nu mai este imposibil. L-au observat în trecere niște oameni și nu au ezitat să oprească și să verifice care este problema cu el, iar când au făcut-o l-au urcat degrabă în mașină și au fugit către un veterinar. Discopatie toraco-lombară a fost diagnosticul, deci o viață deja condamnată la suferință, excluzând abandonul pe care deja l-a suferit.
Este la noi acum, în tratament și vom continua până când starea lui de sănătate se va îmbunătăți considerabil. Nu e prea activ, nici nu are cum să fie ținând cont de starea sa de sănătate, realizăm un album de adopție în speranța că cineva îl vede, îl îndrăgește și îl va lua acasă atunci când se v-a face bine.

Așadar, despre “Sammy” vă povestim următoarele:

  Este un ciobănesc german în vârstă de 9 ani, de talie medie-mare (~50cm).
  Este un câine blând și prietenos, foarte iubitor cu oamenii și alte animale, agreează prezența copiilor în jurul lui.
  Trebuie menajat, dar este extrem de recunoscător pentru toată dragostea și atenția pe care o primește.
  Este un câine cuminte, nu foarte activ, potrivit atât pentru viața la curte cât și cea la bloc.
  Este EXCLUS ca el să ajungă în lanț, darte fiind circumstanțele în care se află.
  Este deparazitat intern/extern, vaccinat complet.

 ❤ Poți să-l ajuți pe Sammy cu o distribuire? Poate prin intermediul tău îl observă și omul său și ne va scrie.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian