Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Ronny

1
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 10
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mare
Handicap: Nu
Particularități: Blând

Despre

“Ronny” este o fumusețe de ciobănesc ce nu se dezice de un destin și o poveste tristă. Este de un an alături de noi. A servit mulți ani în gospodăria unui om, însă atunci când alte lucruri triviale i-au acaparat mintea, le-a prioretizat în detrimentul câinelui a cărui sănătate a început să se deterioreze din pricina îngrijii precare de care dispunea. Instabil din punct de vedere fizic, Ronny nu a putut să-și îndeplinească scopul de a păzi cum se cuvine gospodăria, moment în care, stăpânul său s-a debarasat complet de el și a decis să-l abandoneze.

Ni l-a semnalat cineva și ne-a rugat cu lacrimi în ochi să-l preluăm, cici câinele n-ar mai fi rezistat mult dacă nu i s-ar fi acordat îngrijirile medicale de care avea nevoie. Ronny avea o tumore avansată la ochi, sângele îi curgea șiroaie pe față, iar blana aproape că nu se mai distingea de piele, căci râia severă i-a monopolizat corpul plăpând de atâta foame suferită.

L-am tratat, am reușit să-l repunem pe picioare, iar acum îi căuăm o familie responsabilă, așa că...

Despre “Ronny” afirmăm următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 10 ani, de talie medie-mare (~55cm), rasă- ciobănesc.
  Este foarte blând și prietenos cu oamenii.
  Încă are ceva din comportamentul unui ciobănesc, respectiv faptul că este puțin dominant cu alți câini.
  Este un câine cuminte, dar impunător, un adevărat camarad pentru cei iubitori ai acestei rase câini.
  ‼ Este exclus ca el să ajungă în lanț, sau să fie ținut pe post de câine de pază‼
  Este deparazitat intern/extern, vaccinat și urmează să fie sterilizat.

 ❤ Te rugăm să ne ajuți să îi găsim lui Ronny o familie, nici nu știi cât de mult contează o distribuire în cazul lui.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian