Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Rocco

1
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 7
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mica
Handicap: Major
Particularități: Blând

Despre

Rocco, bătrânul măcinat de boli și de probleme începe a se ridica în toate cele 4 picioare, a merge și a alerga ca atunci când vârsta nu putea să se răzbune pe trupul său fragil.
Povestea lui a început undeva în Fălticeni, semnalat de locuitori ca fiind un cățel ce dispune de mari probleme de mobilitate, având răni la toate membrele ca urmare a imposibilității de a se mișca și recurgerea la târâire. Examenele radiologice pe care i le-am efectuat au rezultat existența unei spondiloze ca urmare a unei calusări vicioase în zona lombară, un ochi afectat de retrofie retiniană. Dincolo se asta, era plin de pureci și căpușe, deci ar fi urmat în curând să-l răpună babesioza.
A intrat în adăpost timorat și a devenit unul dintre cei mai veseli căței cu care ne mândrim. Au urmat tratamente peste tratamente, consum al hranei speciale și îngrijiri preferențiale de lungă durată, dar în cele din urmă, un progres tot s-a înregistrat. Șontâc-șontâc, Rocco merge printre picioarele noastre, tânjind după mângâieri.
Tare ne-am bucura ca efortul nostru să fie încununat de o adopție, este cea mai mare răsplată la care putem spera, așa că vă prezentăm câteva detalii despre el, în speranța că v-ați putea îndrăgosti de blândețea și liniștea lui:
 Este un mascul în vârstă de 7 ani, de talie mică (~30cm).
 Este foarte cuminte, prietenos, agreează toate animalele din jurul său.
 Este un cățel care se vrea activ, cu toate că mobilitatea încă-i pune probleme.
 Este potrivit atât pentru viața la curte cât și pentru cea la bloc atâta timp cât adoptatorul își asumă responsabilitatea îngrijirii lui.
 Este deparazitat complet, vaccinat, nesterilizat fiindcă nu dorim să-l supunem unei operații din care este posibil să nu se mai trezească vreodată.
 ❤️ Speranța voastră rămâneți voi, oamenii care ne citiți și distribuiți poveștile. Poate împreună reușim să găsim un cămin potrivit pentru acest amărât.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian