Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Remus

292096205_2914291395546038_2213929159936252621_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 3
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mica
Handicap: Nu
Particularități: Iubitor

Despre

Remus a fost preluat din Stulpicani (Suceava). Și-a pierdut un ochi, dar a câștigat o familie... mare, frumoasă și unită. Ochiul am încercat să-l salvăm, dar este nefuncțional, am tras speranță că urmând un tratament adecvat, administrat cu conștiinciozitate, îl vom vindeca fără a fi necesar să-l operăm, să-l chinuim și să-l convingem apoi că nu îi suntem călăi. N-a fost nevoie să intervenim chirurgical, infecția s-a retras, iar starea lui de bine s-a instalat rapid.

Din păcate am constatat că Remus nu este un cățel de adăpost. Nu-i place deloc la noi, întotdeauna caută să escaladeze țarcurile și să fugă. Are nevoie de oameni, de interacțiune, nu de un bol de mâncare și obligativitatea de a conviețui cu alții.

Facem acest album de adopție în speranța că poate se ivește și pentru el un om bun. Așadar, despre micuțul Remus povestim următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 3 ani, de talie mică (¬35cm).
  Sociabil cu oamenii, stă mereu la mângâiat, la alintat.
  Activ, caută să se joace și să improvizeze întotdeauna noi jucării.
  Socializează și cu ceilalți căței, dar preferă să fie înconjurat cu precădere de către oameni.
  Este deparazitat intern și extern, vaccinat, are carnet de sănătate și va fi sterilizat.

 ❤️ Ajută-ne cu o simplă distribuire să dăm vestea mai departe! Remus își caută familia urgent!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian