Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Raya

6
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 3
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Extrem de afectuoasă

Despre

„Raya” are o poveste tristă. A fost abandonată în câmp, acolo unde, pe o vreme extrem de anevoioasă și-a fătat puiuții. Afară viscolea, iar ei încercau să se încălzească între ei, între puținele fire de iarbă, înghețate, unde stăteau. Nu putea să-i mute Raya nicăieri, n-avea unde, era câmp cât vedeai cu ochii, iar ea era prea slabă, prea tristă, prea înfrigurată ca să mai poată face ceva pentru ei. Puiuții sugeau, iar ea fugea de noi, așa că, pentru câteva zile am improvizat dintr-o cutie de carton și nailon, un mic refugiu pentru puiuți, cât să nu-i găsim degerați, iar ea să poată sta lângă ei. Le-am lăsat apă și mâncare și i-am suplimentat în fiecare zi până când Raya s-a apropiat de noi, până când a înțeles că intențiile noastre sunt bune și că dorim doar să o salvăm de acolo. Cu ajutorul unui băiat cu suflet mare, Iulian și a unui domn deosebit am reușit să le oferim tuturor o șansă la o nouă viață, mai bună, mai prosperă, mai prietenoasă.

Domnul Cristian Maftei i-a luat în foster, pe toți cei 7 puiuți cu tot cu mama lor și i-a crescut doar cu dragoste așa cum numai un om bun și inimos poate face, i-a hrănit, deparazitat, le-a făcut carnete de sănătate și primul vaccin, toate pe banii lui, nu a cerut ajutor pentru nimic, a făcut-o pro-bono, din dragoste față de animale. Cu ajutorul dvs. am reușit să dăm puiuții înspre adopție, iar mămica am luat-o în adăpost, unde o vom steriliza, vaccina complet, socializa cu alți căței de vârsta și talia ei.

Raya are totuși nevoie de o familie, așa cum puiuții au plecat optimiști către noile lor case, așa are nevoie și ea de un restart la viață. Trebuie să-i găsim împreună un om implicat, atent, dispus să se joace cu ea, să-i ofere atenție de care are nevoie, căci este un câine care cu greu s-a obișnuit cu prezența oamenilor, iar acum, când într-un final am convins-o că nu toți suntem răi și meschini, nu putem să o dezamăgim.

Raya este în adăpostul nostru, o promovăm pentru adopție spunându-vă următoarele:

  Este o femelă în vârstă de 3 ani, de talie medie (~47cm).
  Este extrem de cuminte, de iubitoare, obișnuită cu oamenii și cu prezența copiilor în jurul ei.
  Este jucăușă, caută să exploreze locuri noi, să se antreneze în joacă cu alți căței.
  Este foarte sociabilă cu câinii adăpostului, nu ne-a făcut probleme până acum.
  Este deparazitată intern și extern, în proces de vaccinare completă și sterilizare. Pleacă acasă gata sterilizată.

 ❤ Mulțumim domnului Cristian Maftei pentru grija manifestată față de Raya, dar și de puiuții ei! Ne înclinăm în fața oamenilor ca dvs.! Iar pe voi vă rugăm să ne ajutați măcar cu o distribuire pentru a-i găsi o familie acestei mămici!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian