Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Polly

1
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 3
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Sociabilă

Despre

O privire blajină de mamă și un suflet care aparține în totalitate puilor ei. Ea este mama “Polly”, a cărei puiuți au crescut și au ajuns în familii responsabile și iubitoare. Numai ea a rămas în urmă, cu sufletul gol, cu puii în minte tot timpul. A stat în foster alături de ei, i-a crescut, i-a iubit, i-a privit cum pleacă optimiști spre o altă viață și despărțirea a durut, însă a înțeles într-un final că acesta este cursul vieții.

Polly este și ea un suflet, un suflet blajin de copil care are nevoie de atenție și de iubire, de atenție și dăruire, așa cum au primit și copilașii ei. Merită să părăsească adăpostul alături de omul care îi va acorda o nouă șansă spre un viitor mai bun, mai prosper, mai încurajator. Este blândă și bună, jucăușă și voioasă, iar despre ea vă mai povestim următoarele:

  Este o femelă în vârstă de 3 ani, de talie medie (~40cm).
  Este cuminte, drăgălașă atât cu adulții cât și cu copiii.
  Este un câine sociabil cu ceilalți indiferent de talia, sexul sau vârsta lor.
  Este mediu de activă, îi place să se joace, însă nu mereu, stă și cuminte, liniștită, bucurându-se de soare, undeva într-un colț al ei.
  Este potrivită pentru viața la curte, însă excludem varinta lanțului‼️
  Este deparazitată intern și extern, vaccinată și urmează să o sterilizăm curând.

 ❤ Tu poți fi părintele ei adoptiv? Poți să-i fi frate, soră, confident? Poți să îmbătrânești frumos alături de un câine care să-și dedice toată viața și toată energia ție?

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian