Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Paulo

6
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 9
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Blând

Despre

De-a lungul timpului ne-am chinuit să schimbăm mentalități rigide și toxice, dar puțini sunt oamenii care au ales să înțeleagă în loc să protesteze. Empatia se învață și naște, la rândul ei, compasiunea, însă atunci când mediul dezvoltării nu este unul favorizant, apar lacunele. În România, empatia față de animale coboară sub limita normalului și de cele mai multe ori le condiționăm existența fără a raționa consecințele.

"Paulo", din păcate este principalul element al încă unui tablou din colecța "viață privată de libertate". Toată viața lui a fost ținut într-un lanț scurt, fără posibilitatea de a se deplasa, a se juca, a explora. Între timp, oamenii lui au murit de bătrânețe, dar l-au uitat în lanț. Ne-au anunțat vecinii, după mult timp în care n-au simțit mângâiere sau stomacul plin măcar o dată, să venim să-l preluăm pe el, alături de alte 3 cățelușe, tot din lanț. Așa a ajuns Paulo cu cele 3 cățelușe la noi în adăpost.

 Paulo este un mascul în vârstă de 9 ani, de talie medie-mică (~42cm, de mărimea unui beagle). Este foarte blând și iubitor cu oamenii, agreează și copiii. Este deparazitat intern și extern, complet vaccinat și sterilizat.

 ❤ Dacă te-a impresionat povestea lui și consideri că poți să-i oferi o viață liniștită, departe de lanțul ce l-a gâtuit atâția ani, te așteptăm cu un mesaj în privat pentru mai multe detalii.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian