Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Brândușa

SONY DSC
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 4
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Sociabilă

Despre

Brândușa-i ultima ciobăniță intrată-n adăpost (și sperăm, ca pentru o vreme, să rămână așa). Povestea ei începe-n Salcea, la o casă părăsită, acolo unde a găsit refugiu și a dat naștere puilor.

I-a mers bine o perioadă până când, o mașină a dat peste ea. Din plin, fără să mai oprească, să se dea jos, să verifice. Și atunci s-a târâit săracă, pe burtă, tocmai până la ei copii. Și așa slabă, îndurerată cum era, le-a dat să sugă și nu i-a abandonat. Povestea ei a impresionat oamenii locului care s-au mobilizat care cum a putut și au ajutat-o pe Brândușa, dar și pe puii ei.

Au dus-o la veterinar, au internat-o și operat-o la tibie. Au achitat toate costurile fără a cere nimic la schimb. Au primit puii-n casele lor, i-au vaccinat, deparazitat și făcut carnete de sănătate. Pe unii chiar au reușit a-i da înspre adopție.

Recunoștința noastră, verbală, nu e suficientă. Brândușa are nevoie de o familie, de un loc în care să se liniștească, să uite de tot ce e rău și să o ia de la capăt.

Așadar, cei interesați de adopția ei trebuie să aibă în vedere următoarele:

🐾 Este o femelă, mix de ciobănesc, născută cu aproximație în 11. 2020, de talie medie-mare (¬50cm), masivă - 28kg.
🐾 Are urechile tăiate (cupate) în mod intenționat, semn că a aparținut cuiva, la un moment dat.
🐾 Este foarte iubitoare și prietenoasă dacă reușești a-i căpăta încrederea.
🐾 Sociabilă cu toți ceilalți căței cu care a intrat în contact.
🐾 Recuperată bine, folosește cu succes piciorul operat.
🐾 Deparazitată, vaccinată, sterilizată.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Completează chestionarul de mai jos - Step 1 of 4
Name
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!