Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Norocosul

SONY DSC
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 1
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Explorator/oare

Despre

Norocosul

După cum îi spune și numele, acest cățel s-a bucurat de un noroc incredibil după un șir de suferințe și ghinion.

A fost găsit în zona Păltinoasa (Suceava), accidentat de o mașină. La momentul preluării nu a fost deloc cooperant, însă imediat ajuns pe masa de consultație, câinele s-a liniștit înțelegând că urmează a-i fi bine.

Accidentul s-a soldat cu oase rupte. Radiografiile au evidențiat medicilor prezența unei fracturi a cotului precum și a tibiei. S-a intervenit rapid prin intermediul unei operații care să cuprindă ambele zone afectate.

A dormit mult și bine sub efectul anesteziei, iar imediat ce s-a trezit, l-am adus în adăpost și i-am pregătit un culcuș comod și cald în care să se odihnească. Refacerea lui a fost un proces ce s-a desfășurat cu rapiditate, câinele începând a-și folosi piciorul la câteva zile distanță după intervenția chirurgicală.

În prezent, Norocosul se arată a fi un cățel mai sociabil și mai prietenos, în ciuda reacției pline de repulsie cu care ne-a întâmpinat la primul contact.

Imediat ce durerile au scăzut în intensitate, inima lui a făcut loc pentru emoții pozitive și a învățat a primi iubirea.

Astăzi îi căutăm familie. Oameni cu scaun la cap care înțeleg că nu a ajuns de bun la noi, că încă mai șchiopătează ușor cu lăbuța operată, că în timp mersul lui se va calibra, dar este nevoie de timp, răbdare și îngăduință.

Așadar, cei interesați să adopte un cățel cu o poveste de viață nu tocmai fericită, trebuie să știe despre Norocosul că:

🐾 Este un mascul născut în luna a 4-a 2023, de talie medie (¬40-45cm).
🐾 Curajos, fidel, loial, câinelui i-ar șade foarte bine într-o curte de oameni buni.
🐾 Tânjește după iubire, după atenția oamenilor, după momente de joacă și conectare împreună.
🐾 Este deparazitat intern și extern, vaccinat complet, urmează a fi castrat. Are carnet de sănătate, actele la zi, controalele la veterinar făcute conștiincios.

Așteptăm oferte pentru adopție! Puteți completa chestionarul de mai jos dacă doriți să-l adoptați pe Norocos! 💌

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Completează chestionarul de mai jos - Step 1 of 4
Name
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!