Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Nina

277734846_10226071500069248_5389264102094787353_n
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 1
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mica
Handicap: Major
Particularități: Cuminte

Despre

Să învățăm să-i iubim și pe cei care nu s-au născut perfecți!

 

Ieri, Nina a făcut cunoștință cu adăpostul. N-ar fi trebuit să se afle aici, ci într-un pătuț confortabil și moale, alături de oameni cărora nu le lipsește simțul moralității. Dar s-a născut imperfectă și lor nu le-a mai trebuit. Ce să facă un câine handicapat? Să-l crească și să-l trateze ca pe ceilalți sănătoși? Nicicum, locul lui nu este acolo unde imaginea impecabilă primează. Și unde să-l ducă? Pe stradă, că doar s-o descurca el cumva.

Cățelușa s-a născut cu unul dintre picioarele din față răsucite. Nu-l folosește, nu calcă pe el, ci doar se sprijină câteodată. Nu este o problemă ce poate fi rezolvată cu o simplă intervenție chirurgicală, ci solicită amputare. Și o vom face și pe asta, căci dacă n-a avut noroc în 4 picioarele, poate-n 3 o observă cineva.

Îi spunem aici povestea și ne permitem să aspirăm la o familie. Știm, e greu, dar nu imposibil. Despre ea vă mai relatăm următoarele:

Este o femelă în vârstă de 1 an, de talie mică (¬33cm). Un cățel de poșetă, ce ar semăna izbitor de mult cu unul de rasă dacă ar fi tunsă și frezată puțin.

Foarte sociabilă cu celelalte animale, dar și cu oamenii.

Un câine blajin, liniștit, care nu deranjează niciodată pe nimeni. Se mulțumește cu mângâiere și o așteaptă răbdătoare și pe a doua.

Este deparazitată intern și extern, vaccinată, asigurăm sterilizarea ei gratuită.

❤️ Haideți să ne unim forțele și să combatem stereotipurile. Și-n România oamenii adoptă sufletele chinuite, dar aceștia n-au ajuns încă și pe la noi. Vă rugăm să duceți vestea mai departe fiindcă tragem speranță că împreună am putea reuși!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian