Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Nicki

276090605_2834243533550825_7257809927714832390_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Mica
Handicap: Nu
Particularități: Prietenoasă

Despre

Ea este Nicki. O cățelușă care a poposit în grădina unor iubitori de animale care n-au îndrăznit să o alunge. Acolo și-a găsit refugiul, acolo a simțit alinare și liniște. Dar cum nu putea să mai doarmă pe pământ, oamenii au adus-o la adăpost. Aici am constatat cu tristețe că nu se poate adapta, viața de adăpost este departe de a fi idilică, cățeii stau închiși în țarcuri și sunt scoși cu rândul afară. Nu toți se bucură la fel de mult la vederea vizitatorilor fiindcă înțeleg în adâncul lor că mai au mult și bine de stat lângă noi.

Ăsta este și cazul ei, Nicki nu se simte bine în adăpost, motiv pentru care îi căutăm de urgență o familie. Despre ea vă spunem următoarele:

  Este o femelă în vârstă de aproximativ 2 ani, de talie mică (¬30cm).
  Este prietenoasă, jucăușă, se înțelege cu toți cățeii indiferent de vârsta și talia lor.
  Nici cu cei mici (copiii) situația nu stă altfel, căci îi iubește și caută mângâierile lor.
  Este deparazitată complet (intern/extern), vaccinată, are carnet de sănătate și sterilizată pe deasupra.

 ❤️ Ajută-ne să o trimitem pe Nicki acasă, acolo unde să-și descopere fericirea!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian