Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Nataly

3
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 7
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Mica
Handicap: Nu
Particularități: Prietenoasă

Despre

Pe ea au "cedat"-o la adăpost. Cedat e un cuvânt frumos ambalat, menit să minimizeze adevărul impact al stăpânului lui Nataly, căci dacă ar fi să fim sinceri cu noi, v-am spune că oamenii au venit la adăpost, în brațe cu cățeaua lor ce dispunea de o gestație avansată și ne-au înmânat-o. Ei nu mai voiau pui, iar sterilizarea este costisitoare, mai costisitoare decât ar fi să o arunce într-un țarc plin până la refuz de câini, nici măcar conștiința nu le-a rămas încărcată. Am sterilizat-o înainte să nască, căci puii nu au ce cauta într-un adăpost în care parvoviroza e la ea acasă, să-și trăiască copilăria pe beton, în țarcuri. Asta nu e viață și nu ne sfiim s-o spunem!
După ce a fost sterilizată am vaccinat-o, îngrășat-o și acomodat-o cu oamenii, adăpostul, câinii, vizitatorii, programul de luat masa, pe scurt, cu noua ei viață.
Nataly nu e tânără, are 7 ani, în tot timpul ăsta a fătat continuu, necontrolat și nemonitorizat, zeci de pui, a căror soartă n-o vom cunoaște niciodată! Pântecul ei a dat naștere generațiilor întregi de amărâți, pe care i-am plânge dacă am ști măcar care le-a fost traiectoria vieții.
Cât despre mamă, facem un ultim efort ș-acela de a o promova pentru adopție. Despre ea vă spunem următoarele:
 Este o femelă în vârstă de aprox. 7 ani, de talie mică-medie (~37cm).
 Este prietenoasă cu toată lumea, inclusiv ceilalți căței ai adăpostului.
 Este potrivită pentru viața la curte, acolo a stat întreaga ei viață.
 Este deparazitată intern și extern, vaccinată complet, sterilizată. Pleacă înspre adopție cu carnetul propriu de sănătate.
 ♥️ Hai cu o distribuire pentru această mămică!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian