Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Nando

276320634_2829233764051802_4424220857204928940_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Minor
Particularități: Cuminte

Despre

El este Nando, un exemplu de cățel clasic de la stână: coada scurtă, blana lungă și murdară, o bucățică din urechea dreaptă lipsă, fugit probabil de pe undeva și călcat de o mașină. A fost sesizat în Romanești și preluat în aceeași zi. Radiografiile efectuate ne-au relevat un pelvis complet zdrobit. Nu a necesitat intervenție chirurgicală, pelvisul s-a prins de la sine, el a urmat doar un tratament și mișcarea i-a fost limitată.
Acum s-a refăcut complet, se joacă și explorează, recuperează tot timpul pierdut de când a fost imobilizat în cușcă. Îl propunem pentru adopție, sperând că poate înduioșa sufletul cuiva și înveseli o casă întreagă cu jovialitatea lui.

Despre Nando vă mai spunem următoarele:
  Este un mascul în vârstă de 2 ani, de talie medie (¬43cm)
  Este extrem de blând, de afectuos, de fericit în prezența adulților, dar și a copiilor
  Este de asemenea sociabil și cu ceilalți căței ai adăpostului. Nu manifestă tendințe dominante
  Este deparazitat intern/extern, vaccinat complet, pleacă acasă gata sterilizat și cu carnet de sănătate.

 ❤️ Dacă și voi rezonați cu suferința acestui cățel, vă sugerăm să distribuiți albumul său de adopție, căci nu se știe când prin lista dvs. de prieteni sau prin intermediul grupurilor din care faceți parte se găsește și om care chiar să-l ia acasă.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian