Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Nala

5
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 8 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Pui
Handicap: Nu
Particularități: Veselă

Despre

“Nala” are 8 luni și este o jucărie vie. A fost găsită abandonată într-un câmp, mai mult moartă decât vie, suferind de babesioză, demodex și cu o hemogramă care arăta foarte prost. Nu reușea nici măcar să se ridice-n picioare și să se aproapie de mâncare. A trebuit preluată de urgență, internată la veterinar, perfuzată, administrat tratament contra babesiozei. După ce s-a mai pus pe picioare puțin și a putut fi externată, am început tratamentul pentru demodex, adică pe românește, pentru râie. Băițe cu șampon special, pastile și multă atenție.

Mult i-a mai trebuit acestei fetițe să-și revină. A pierdut timp prețios din copilărie în cabinetele veterinare, a stat prea mult izolată de oameni și de animale de vârsta ei. N-a apucat să se joace, să exploreze, să se bucure de soare, să sară-n zăpadă, căci tot timpul a zăcut. Acum o vedem și o știm sănătoasă, iar tot ce ne putem dori pentru ea este să-i găsim un om bun care să-i redea zâmbetul inocent de copil.

Despre “Nala” vă spunem următoarele:

  Este o femelă, pui în vârstă de 8 luni, la maturitate va fi de talie medie (~45cm).
  Este cuminte, prietenoasă, iubitoare atât cu oamenii, copiii cât și cu restul animalelor.
  Este activă, îi place la fel ca oricărui alt pui să întreprindă activități solicitante d.p.d.v. fizic.
  Este deparazitată intern și extern, vaccinată complet și urmează a fi sterilizată.

 ❤️ O distribuire ar ajuta ca povestea ei să ajungă la cât mai mulți oameni!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian