Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Murphy

279569876_5633361920026677_5440507065761336216_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 4
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Minor
Particularități: Afectuos

Despre

Murphy sau fericirea întruchipată! Acest cățel ne-a fost semnalat ca hoinărind prin cartierul G. Enescu din Suceava având unul dintre picioare complet deformate. În urma unui consult medical de specialitate am concluzionat că, câinele nu se află-n această stare de ieri, de astăzi, ci multe luni, iar o intervenție chirurgicală de amputare a piciorului ar fi prea dureroasă și greu de suportat de către acesta, iar din moment ce nu resimte niciun fel de durere în piciorul strâmb, se poate bucura de viață și așa. Problema intervine doar în momentul în care suntem puși în situația de a-i găsi un cămin permanent, iar cum noi știm cel mai bine că aceia ce dispun de un handicap evident au cele mai mici șanse pentru adopție, ne permitem să sperăm chiar și pentru cei mai oropsiți pe care-i avem în grijă.

Murphy este un cățel perfect adoptabil, un câine cuminte, jucăuș, foarte sociabil cu celelalte patrupede pe care le avem în grijă, dar și cu copilașii. Este de rasă europeană (maidanez mai bine zis), are 4 ani și este de talie medie (¬40cm). A fost deparazitat intern și extern, vaccinat complet și asigurăm sterilizarea sa gratuită.

Murphy poate pleca înspre noua sa familie însoțit de un carnet de sănătate, cu multă bucurie și entuziasm pentru șansa pe care o va primi la o altfel de viață! Distribuie și tu albumul său de adopție, ajutându-ne să-i găsim căminul potrivit!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian