Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Mr. Ben

5
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 10
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Iubitor

Despre

Mr. Ben a fost găsit pe stradă, cu o leziune la șold, adus la un cabinet veterinar și lăsat acolo. A primit îngrijirile medicale necesare, căci leziunea era una mică, aproape nesemnificativă, iar procesul recuperării lui a fost unul rapid. E bine acum, se luptă doar cu bătrânețea și cu articulațiile slăbite, se bucură și el de viață la fel cum o fac și ceilalți, dar tacit și sigur. Iubește, mănâncă, aleargă în limita posibilităților, iar noi ne-am dori ca la bătrânețe să-l știm în altă parte în afară de adăpost, într-un loc în care, poate, să se bucure de pensie liniștit.

Nu se adoptă câinii tineri, almiteri cei bătrâni și totuși noi, îi oferim și lui o șansă, egală cu a tuturor, căci vrem să-l vedem oriunde, dar să fie “acasă”. Despre Mr. Ben vă spunem următoarele:

 Este un mascul în vârstă de 10 ani, de talie medie (~42cm).
 Este un câine submisiv, docil cu adulții, dar și cu copiii.
 Este sociabil cu alți câini indiferent de talia sau vârsta lor.
 Este un bătrânel tare simpatic și dulce, nu-și dorește nimic mai mult decât să doarmă la soare sau într-un loc cald pe timp de iarnă, în timp ce afară viscolește.
 Este activ atât cât îi permit articulațiile, căci are totuși o vârstă înaintată și necesită tratament periodic.
 Este potrivit pentru viața la curte, însă NU ne dorim ca el să ajungă în lanț! Un bătrânel micuț ca el nu reprezintă niciun pericol, este inofensiv și merită să fie liber, măcar acum, la bătrânețe, căci toată viața i-a plăcut libertatea cel mai mult.

 Este deparazitat intern și extern, complet vaccinat, nesterilizat (iar la vârsta asta, o intervenție chirurgicală nu este sigură, șansele să nu se mai trezească din anestezie sunt foarte mari).

 ❤ Haideți să-l ajutăm cu toții pe Mr. Ben să-și petreacă bătrânețile undeva unde să fie apreciat, iubit și să se simtă și el, măcar o dată în viață dorit. Distribuiți masiv, contează mai mult decât v-ați putea imagina, împreună reușim!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian