Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Mogli

2
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 5 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap: Minor
Particularități: Afectuoasă

Despre

Pe Mogli au găsit-o oamenii sfâșiată la propriu de alți căței. Au tras de ea ca de o jucărie pânâ i-au rupt pielea până la carne. A suferit un chin îngrozitor și o durere de nedescris pentru un pui și sincer vă spunem… nu credeam că o să supraviețuiască. A stat internată 2 săptămâni la veterinar ca starea sa de sănătate să poată fi stabilizată, iar când am primit-o înapoi, a trebuit să continuăm tratamentul pentru regenerarea blăniței. Încă o dăm zilnic cu unguent, dar pregresul pe care a reușit să-l facă este mare, motiv pentru care, celebrăm reușita acestei fețite prin întocmirea acestui album de adopție.

Viitorii săi părinți trebuie să știe că:

  Este un pui, femelă în vârstă de 5 luni, care la maturitate va crește de talie medie (~40-45cm).
  Este o luptătoare convinsă, un câine ce și-a dorit cu ardoare să trăiască.
 Rănile sunt vindecate în proporție de 80%, noi continuând și acum tratamentul cu unguent care i-a fost prescris.
  Este foarte cuminte, blajină, simpatică. Atașată de oameni, de copii, de celelalte animale.
  Este deparazitată intern și extern, vaccinată complet, asigurăm sterilizarea ei la vârsta potrivită.

 ❤️ Noi credem că povestea ei trebuie să ajungă la cât mai mulți oameni, motiv pentru care te rugăm să nu eziți să distribui acest album de adopție! Merită din plin să-și găsească familia potrivită!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian