Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Mia

7
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: pui
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Pui
Handicap: Nu
Particularități: Cuminte

Despre

Mia a fost adusă chiar de către stăpânul ei în adăpost, în brațe. Ne-a cedat-o practic, căci din motive personale și foarte subiective nu i-a mai trebuit, pesemne că s-a plictisit să-și asume responsabilitatea pentru un animal așa că a zis, decât să o arunce cine știe unde, mai bine o aduce la noi. Dar nici la noi nu e Raiul câinilor, întrucât acum ne confruntăm cu fenomenul suprapopulării, înghesuim prea mulți căței în țarcuri, ei nu au timp să se acomodeze, se bat, se mușcă, uneori chiar se omoară. Alternativa, dacă nu o luam noi pe Mia, era să o găsim eventual, semnalată și lovită de o mașină pe cine știe ce câmp sau șosea. Și am cedat din nou, presiunii.

Mia este perfect sănătoasă, este încă un pui. E cuminte, jucăușă și sociabilă, un cățel care se adaptează rapid noului mediu în care este plasată. Ne doare sufletul să o știm că va crește-n adăpost, nu merită, așa că totuși încercăm să-i căutăm o familie, poate poate-i surâde și ei norocul.

Despre ea vă spunem următoarele:

  Este o femelă în vârstă de 6 luni, la maturitate va fi un cățel de talie mică.
  Este foarte iubitoare și atentă cu copiii.
  Este atașată de oameni, de noi, de companionii ei de joacă.
  Este o fire activă, îi place să alerge, să se joace cu jucăriile primite, să exploreze.
  Este potrivită atât pentru viața la bloc, cât și pentru cea la curte.
  Este deparazitată intern și extern, în curs de vaccinare completă, asigurăm sterilizarea ei la împlinirea vârstei potrivite dacă cineva decide să o adopte.

 ❤️ Te rugăm să o ajuți cu o distribuire.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian