Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Melina

4
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 3,5 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Pui
Handicap: Nu
Particularități: Cuminte

Despre

Undeva într-o pădure, ascunși de ochii lumii, obișnuiau să trăiască 3 puiuți, abandonați în fatalitate tot de semeni ai noștri. Privați de căldura unei mame, însetați, înfometați și fără un acoperiș de asupra capului, un om s-a îndurat de ei și s-a angajat să le construiască un adăpost, o cutie. Frumos confecționată, asigurată pentru condiții meteo nefavorabile, așa arăta cutia numită de făuritori GRINGO.
Pentru pui a fost de ajuns, s-au refugiat în ea și parcă au mai uitat de frig și de foame puțin, pitindu-se unul în altul o vreme. Iar apoi, i-a mai găsit cineva, tot un om bun care ne-a rugat să-i ajutăm, că sunt singuri și amărâți și nimeni nu le dă de mâncare fiindcă sunt ascunși adânc în inima pădurii. Am cedat și i-am luat, i-am pitit într-un colt al adăpostului bine dezinfectat și igienizat și am așteptat temătoare să vedem dacă vor contacta sau nu boala de care ne este cel mai frică, parvoviroza. Și n-au luat-o, căci Dumnezeu i-a păzit și de acest rău. Acum au mai crescut puțin și tare bine ar fi să nu-și petreacă întreaga copilărie închiși într-o încăpere anostă, privați de contact uman sau de interacțiune cu alți câini. Din dorința de a-i proteja îi izolăm, dar nu înseamnă că le facem neapărat bine, acolo unde o problemă se rezolvă, alta apare… și aceea fiind cea a socializării.

Doi dintre cei trei puiuți și-au găsit o familie pentru totdeauna, ultima încă așteaptă nerăbdătoare...

Doar timpul ne mai dă răgaz să sperăm!

Ultima și totuși nu cea din urmă este Melina, iar despre ea vă relatăm următoarele:

  Este un pui, femelă, în vârstă de aprox. 3 luni jumătate, la maturitate va fi de talie medie.
  Este cuminte, liniștită, destul de sociabilă, cu oamenii, cu animalele.
  Îi place să se joace, cu copii, cu alți căței de vârsta ei, dar să se joace, să își miște articulațiile ținute pe loc atâta timp din cauza fricii de necunoscut.
  Este potrivită atât pentru viața la bloc cât și pentru cea la curte. Este mică și ușor de învățat unde să-și facă nevoile, binevoință să existe, căci în rest, toate se rezolvă.
  Este deparazitată intern și extern, vaccinată, asigurăm sterilizarea ei la vârsta potrivită.

 ❤️ Nu vrei un suflețel care să-ți însenineze zilele? Adoptă și salvează o inimă!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian