Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Maximilian

SONY DSC
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Prietenos/asă

Despre

Maximilian cel dulce și blând își caută cuibușor printre oameni!

În urmă cu câteva luni de zile, solicitam ajutorul comunității noastre pentru transportul lui, din Dărmănești, la veterinar. Zăcea izbit de o mașină la o margine de drum, în șanț. Sătenii au surprins momentul impactului și ne-au sunat ca să intervenim. O bună prietenă de a noastră s-a conformat și a plecat la intervenție, după el. L-a luat în poale și l-a escortat la medic.

De îndată ajuns pe mâinile profesioniștilor, a urmat un lung parcurs de diagnosticare și refacere. Operat la genunchi, Maxi al nostru a fost tare supărat până nu de mult fiindcă a trebuit să îndure atâta durere.

Și cu chiu cu vai l-am convins să-și folosească piciorușul operat, să alerge și să se joace cu cei care-i sunt frați și camarazi de suferință. După lungi persuasiuni, Maxi a început să ne iubească, iar de acolo n-a mai dat înapoi.

A înțeles că trebuie să fie cuminte ca să se facă bine, așa că s-a adaptat. Și cum strădania medicilor de a-l recuperare a cunoscut continuitate prin dragostea și răbdarea acordată-n adăpost, tare ne dorim ca misiunea să fie preluată de niște oameni responsabili.

Astfel, despre Maximilian trebuie să știți că:

🐾 Este un mascul născut în 05. 2022, de talie medie (¬45cm).
🐾 Pupăcios nevoie mare! Blând, sociabil și dulce.
🐾 Relaționează bine cu alți căței, precum și cu copiii.
🐾 Piciorul său s-a recuperat, acum aleargă și-l folosește corespunzător.
🐾 Deparazitat temeinic, vaccinat complet, castrat.

🐶❤️ Și hai să vedem dacă găsim un loc în care să se potrivească!

Ajută și tu cu Hrană sau servicii veterinare

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Completează chestionarul de mai jos - Step 1 of 4
Name
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!