Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Max

275893926_2831248213850357_7951766513160657723_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 9
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Mare
Handicap: Nu
Particularități: Blând

Despre

Astăzi vorbim și despre el, despre Max, cel mai oropsit dintre ciobăneștii germanii care ne-au trecut prin brațe în ultimul an. A fost identificat ca stând în zăpadă, incapabil să se deplaseze, trist și singur, cu ochii goi, așteptându-și sfârșitul. Persoana care l-a preluat n-a stat prea mult pe gânduri, nu a cântărit, ci a luat cea mai bună decizie, la rece. L-a transportat la veterinar, iar de acolo am putut să ne implicăm, să intervenim.
Examenele radiologice efectuate au demonstrate faptul că nu există fracturi la nivelul membrelor din spate, ci vertebre comprimate care au produs o paralizie temporară. I s-a administrat tratament, iar acesta a dat roade mai devreme decât ne așteptam toți, noi sau el. Într-o zi Max s-a ridicat în toate cele 4 lăbuțe ale sale și a luat țarcul la explorat. De acolo, e doar poveste. Am redescoprit lumea împreună, ne-am plimbat, jucat prin iarbă, mirosit florile, am socializat cu ceilalți membrii din specia lui și, cel mai important, am format o legătură cu totul aparte.

Tare ne-am bucura dacă oaza sa de liniște s-ar muta într-o casă, departe de adăpostul gălăgios și aglomerat, într-un loc în care să fie iubit și valorificat corespunzător nu pentru rasa sa, ci pentru vitejia cu care și-a început viața de la capăt.

Despre Max afirmăm următoarele:

  Este un mascul, de rasă ciobănesc german, de talie mare (¬60cm), în vârstă de 9 ani
  Este sociabil cu toată lumea, oameni sau animale, copiii sau puiuți de cățel
  Este bătrân, dar voios, activ și plin de viață
  Este exclus ca el să ajungă în lanț, nu dăm înspre adopție cățelul cu scop de pază!
  Este deparazitat intern și extern, vaccinat, nesterilizat căci vârsta înaintată presupune asumarea unui risc

 ❤️ Poți să ne fi alături cu o distribuire! Max vă mulțumește pentru c-ați parcurs povestea lui!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian