Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Marisa

278570248_10226113790886492_5638994851751373131_n
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 2
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Sociabilă

Despre

Ea este Marisa, mama lui Omic. Găsită și ea asemenea puiului ei lângă șosea, undeva în Verești, abandonați. Pesemne că, cui nu i-au trebuit, a deschis portiera în mers și i-a aruncat acolo, fără să se gândească măcar că ar putea căuta un loc mai ferit, căci ei atât de debusolați fiind, sunt prada cea mai ușoară a șoferilor teribiliști.

Din fericire, Marisa n-a pățit nimic, însă a suferit la unison cu puiul în fața căruia era complet neputincioasă. Iar la momentul preluării, toți au înțeles că vor primi ajutor și că vor rămâne împreună.

Pe această cățelușă dorim să o promovăm pentru adopție responsabilă fiindcă este aptă să plece într-un nou cămin. Așadar, vă mai povestim următoarele:

  Este o femelă în vârstă de 2 ani, de talie medie (¬40cm), dar masivă.
  Este foarte sociabilă, prietenoasă, jucăușă. Se înțelege de minune atât cu ceilalți căței pe care-i avem în grijă cât și cu vizitatorii care ne trec pragul.
  Este potrivită pentru viața la curte, astfel încât să dispună de mult spațiu pentru a se simți liberă.
  Este deparazitată intern/extern, vaccinată complet și o vom steriliza curând.

 ❤️ Dacă înțelegi și tu la fel ca noi că adopția este unul dintre cei mai importanți factori ai activității noastre, te rugăm să distribui albumul ei de adopție.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian