Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Maliko

5
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 8 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Pui
Handicap: Minor
Particularități: Jucăuș

Despre

Micuțul Maliko a avut ghinionul de a fi lovit din plin de o mașină. Din fericire, am reușit să-l ajutăm la timp, asigurându-i îngrijirie medicale corespunzătoare. Radiografiile efectuate ne-au semnalat prezența unei fracturi complicate de humerus la piciorul stâng- față. A necesitat o intervenție chirurgicală și i-a atașat o placă. În perioada recuperării post-operatorii, Maliko a trebuit să poate ghips (timp de 4 săptămâni) și să se deplaseze cu prudență, însă odată cu trecerea timpului, problemele s-au estompat, iar el a reușit să-și reia cursul firesc al vieții.

Acum ne mândrim cu o frumusețe de cățel, cuminte și extrem de iubitor, căruia îi căutăm o familie permanentă. Despre Maliko vă mai povestim următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 8 luni, care la maturitate va crește de talie medie (~40cm).
  Este un companion foarte loial, foarte atașat de oameni.
  Cu lăbuța din față încă șchiopătează, însă în viitor se va obișnui să o folosească corect. Acest aspect nu-i periclitează calitatea vieții în niciun fel.
  Este jucăuș, prietenos, sociabil cu ceilalți căței ai adăpostului.
  Este deparazitat intern și extern, vaccinat complet, asiguăm sterilizarea lui la vârsta potrivită.

 ❤️ Poate cu ajutorul distribuirilor voastre, vom reuși să găsim omul potrivit pentru el!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian