Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Luke

5
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 1
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Medie
Handicap:
Particularități: Jucăuș

Despre

Dacă vă povestim cum a fost găsit Luke, vă veți oripila, însă trebuie să vorbim despre astfel de lucruri, căci sunt frecvente, des practicate în țara noastră.

Luke e un băiat tânăr, un pui, are doar 1 an. Cineva a vrut să-l spânzure și l-a legat de un copac, apoi a plecat liniștit înspre casă. Atât s-a zbătut câinele că a reușit să scape, dar nu oricum, ci cu o tăietură la gât pe care aveam să o oblojim mai încolo. Da, oameni buni, asta se întâmplă la sate! Dacă ne mirăm la abandon, la astfel de gesturi cum ar trebui să reacționăm? Suntem uimiți, de nepăsarea unora, de modul grotesc de a se debarasa de un animal, de minima importanță și infirma șansă la viață care i se acordă. Asta e realitatea și nu e deloc frumoasă!

Luke se află de câteva săptămâni în în grija noastră, cu grijă și atenție am reușit să tratăm rana de la gâtul său, care s-a închis și a rămas doar o cicatrice, un tatuaj, o poveste nespusă, o emoție, urma umanității rămase-n lume.

Îl promovăm pentru adopție căci este perfect sănătos, dornic să fie plasat într-o familie iubitoare. Despre el vă spunem următoarele:

  Este un mascul în vârstă de 1 an, de talie medie (~37cm).
  Este cuminte, jucăuș, foarte afectuos cu oamenii, dar și cu ceilalți căței.
  Este potrivit pentru viața la curte, fiind un câine activ.
  Este deparazitat intern și extern, complet vaccinat, sterilizat.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian