Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Lotta

8
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 1
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Mica
Handicap: Nu
Particularități: Extrem de afectuoasă

Despre

Lotta a fost găsită de aceeași persoană inimoasă, în aceeași zi cu Thilda, tot pe drumurile din Bilca. A fost călcată de mașină și mare i-a fost norocul că omul a fost acolo imediat după impactul accidentului, că a avut posibilitatea de a o lua, de a le aduce pe amândouă la noi, unde urmau să fie tratate și stabilizate.

Lotta a avut bazinul fracturat, a necesitat o intervenție chirurgicală. Operația s-a soldat cu un mare success, cățelușa mergând foarte bine în prezent, putând să alerge fără nicio problemă. În ciuda faptului că a suferit un accident, provocat tot de oameni, ea nu și-a pierdut încrederea-n ei, motiv pentru care credem că o asemenea blândețe și bunătate de cățel merită din plin să se bucure de toată dragostea și afecțiunea unei familii responsabile.

Despre Lotta afirmăm următoarele:

  Este o cățelușă în vârstă de 1 an, de talie mică (~33cm).
  Are o personalitate caldă și calmă, prietenoasă cu tot ce mișcă.
  Iubește oamenii, toți oamenii, fie ei copii sau adulți.
  Se înțelege de minune cu alți căței ai adăpostului.
  Este potrivită atât pentru viața la apartament cât și pentru cea la curte.
  Este o fire veselă, jucăușă, îi place să ne urmărească prin adăpost, să sară pe noi, să ne atragă atenția că are nevoie de mângâieri și vorbe dulci.
  Este deparazitată intern și extern, vaccinată, sterilizată.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian