Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Lotta

4
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 5-6 luni
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Nu
Talie: Pui
Handicap: Nu
Particularități: Afectuoasă

Despre

Lotta este o cățelușă semnalată de către un cadru medical al unui spital din proximitate. S-a pitit acolo și n-a mai vrut să plece, ca și cum ar fi știut că acolo lucrează cei care pot și trebuie să o ajute. Din păcate nu era un spital de medici veterinari, așa că oamenii ne-au rugat să o ajutăm noi. Și n-am putut refuza, căci un cățel bolnav, lovit de mașină sau accidentat reprezintă scopul și prioritatea întregii noastre asociații.

A fost dusă la veterinar și i s-a efectuat primul său consult, în urma căruia a rezultat că dispunea de fractură de femur și tibie. A trebuit operată de urgență, apoi a fost adusă în adăpost. Aici s-a refăcut, a crescut, a socializat și cel mai mult și-a dorit să o observe și pe ea cineva și eventual să o ia acasă. N-a avut acest noroc, dar pentru asta existăm noi, să o promovăm, să o aducem cât mai aproape de sufletele dvs.

 

Despre micuța Lotta vă spunem următoarele:

Este un pui, femelă în vârstă de aprox. 5-6 luni, care la maturitate va fi de talie medie (~40-45cm).
Este cuminte, extrem de afectuoasă, de iubitoare, cu adulții, cu copiii, cu orice ființă apare-n jurul ei.

Este sociabilă și cu ceilalți căței deopotrivtă.

Este potrivită atât pentru viața la curte cât și pentru cea la bloc, dar trebuie dresată să își facă nevoile afară.

Este deparazitată intern și extern, vaccinată complet, asigurăm sterilizarea ei la vârsta potrivită.

 

❤️ Nu ne ajutați cu o distribuire ca să o trimitem pe Lotta acasă? Oriunde ar fi ea... numai să o vedem fericită!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian