Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Lissy

1
Distribuie:
Status Adoptie
Adoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Masculin
Vârstă: 1,5
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie:
Handicap: Nu
Particularități: Liniștită

Despre

Numele ei este "Lissy", a fost găsită la Raylex, zăcând. Avea bazinul fracturat, nu se putea ridica, motiv pentru care, situația a impus ca ea să fie preluată de urgență de către noi. În urma vizitei medicale, lui Lissy i s-a prescris repaus și relaxare, căci bazinul se va prinde de la sine, fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală. Și așa a fost, cu toate că ne-a durut sufletul să o închidem într-o cușcă și să o lăsăm câteva săptămâni acolo, pentru a-i limita mișcările, totul a fost înspre binele ei. Acum este un cățel jucăuș, sănătos, iubitor.

Dorim să o propunem pentru adopție responsabilă, poate-i găsim și ei o familie responsabilă. Așadar:

  Este o femelă în vârstă de 1 an și jumătate, de talie mică (~25cm).
  Este un cățel cuminte, nu zburdă prea mult, nu escaladează garduri, stă liniștită la locul ei.
  Este un cățel mediu de activ, se joacă cu ceilalți, dar nu o face toată ziua.
  Este potrivită atât pentru viața la curte cât și pentru cea la bloc, statura ei îi permite să conviețuiască într-un spațiu spațiu restrâns.
  Este deparazitată intern și extern, vaccinată, urmează să fie sterilizată.

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian