Nu ai niciun produs în coș.

Contact

Măriței 727160

casaluipatrocle @ gmail.com

Lara

274524309_2816956801946165_6331275430157979283_n
Distribuie:
Status Adoptie
Neadoptat
Oferit spre adoptie

Caracteristici:

Sex: Feminin
Vârstă: 1
Vaccinat: Da
Deparazitat: Da
Sterlizat: Da
Talie: Medie
Handicap: Nu
Particularități: Blândă

Despre

În freamăta războiului, trebuie să ne găsim timp și pentru a promova cățeii noștri, ai adăpostului, oropsiții pe care îi avem în grijă și care imploră cu privirea să plece acasă.
Ea este Lara, o cățelușă cedată chiar de către stăpânul său la adăpost. Din motive personale, n-a mai putut să o păstreze așa că a trebuit să se adapteze la noul său mediu de trai, să se acomodeze cu cățeii, cu noi, cu viața-n adăpost. A fost greu, vă spunem sincer. Multe zile au trecut până când micuța a depășit perioada nesiguranței și a reticenței justificate. Acum este bine, a înțeles că nimeni nu caută să-i facă rău, ci doar să o ajute.

Avem nevoie de adopții, de oameni cu sufletul deschis și bun care să le ofere blănoșilor un cămin primitor. Despre Lara vă mai spunem următoarele:
  Este o femelă în vârstă de aprox. 1 an, de talie medie (¬38cm)
  Este cuminte, prietenoasă, liniștită, un câine la locul lui
  A fost deparazitată intern/extern, complet vaccinată, pleacă înspre noua sa familie gata sterilizată

 ❤️ Susține-ne cu o distribuire! Contează mai mult decât vă puteți imagina!

Galerie foto

Dacă doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru, vă invităm mai întâi să completați următorul chestionar.

Dureaza doar 2 minute!

Care este scopul chestionarului? De ce trebuie să îl completez?

Chestionarul reprezintă primul pas în vederea adopției și modalitatea prin care încercăm să vă cunoaștem și să ne asigurăm că blănoșii noștri ajung în familii iubitoare și mai ales responsabile. (ATENȚIE: Nu luăm în considerare răspunsuri monotone de tipul ‘’Da” sau “Nu’’).

Completează chestionarul de mai jos - Etapa 1 din 4
Vârsta dvs este.: 10

Rugăm să citiți cu atenție câteva dintre obligațiile la care vă angajați ca și adoptator: 

Datele dvs. de contact, așa cum vor fi menționate în contractul de adopție (nume, prenume, vârsta, nr. telefon și adresa la care doriți să locuiască animalul adoptat). 

 1. Să asigurați animalului donat de către noi un trai decent, lipsit de stres, aspect ce se traduce prin: apă și mâncare nelimitată, un loc confortabil în care să doarmă, libertate de mișcare, posibilitatea de a-și manifesta trăsăturile (de câine) în liniște. 
 2. Să asigurați tratament veterinar calificat în caz de vătămare sau boală. 
 3. Să asigurați deparazitările lunare și vaccinarile anuale. 
 4. Să NU bruscați, să NU maltratați, să NU pedepsiți animalul. În cazul în care intervin probleme comportamentale aveți obligația de a vă adresa asociației noastre sau unui dresor calificat. 
 5. Să NU abandonați sub nicio formă animalul dacă realizați că nu corespunde standardelor dvs. 
 6. Să NU înstrăinați animalul decât anunțând în prealabil donatorul, respectiv asociația noastră, iar acest lucru se va efectua NUMAI cu acordul nostru. 
 7. Să anunțați asociația în cazul în are schimbați domiciliul animalului și dacă vă schimbați datele de contact- nr. de telefon pentru a putea menține în continuare legătura cu dvs. 
 8. Să luați măsuri pentru sterilizarea animalului la vârsta potrivită dacă acest lucru nu a fost efectuat deja de către asociația noastră.
 9. Să anunțați asociația în termen de 24h în cazul pierderii sau decesului animalului adoptat. 
 10. Să returnați asociației animalul dacă NU vă mai permiteți să îl îngrijiți, dacă vă mutați și nu-l puteți lua cu dvs., dacă nu relaționați bine cu el, dacă nu este compatibil cu familia dvs. și/sau dacă nu sunteți mulțumit de el.
 11. Să permiteți asociației vizitarea animalului, cu anunțare prealabilă, la solicitarea asociației în scopul verificării condițiilor asigurate animalului adoptat și a stării acestuia. 
 12. În cazul nerespectării prevederilor și obligațiilor stipulate atât în acest chestionar cât și în contractul de adopție semnat ulterior de către adoptator, asociația noastră își rezervă dreptul de a confisca animalul donat 
 13. Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii chestionarului nostru!
ro_RORomanian